Coachande förädrarådgivning är för alla er som kämpar med att få till er vardag eller att få skolan att fungera för ert barn. Kanske båda två.

Vi kan nu erbjuda coachande föräldrarådgvning. Det är en kombination av coachning och rena råd och tips. Vi delar med oss av vår erfarenhet, men i en process som bygger på vad ni som föräldrar behöver just nu. Varje session avslutas med att ni får med er konkreta saker att göra, stora eller små, beroende på var ni är och vad i just nu förmår.

Områden

  • Hur vi bättre kan bemöta och ”lyckas” med barn som tänker annorlunda, att få till en bättre och gladare vardag för hela familjen
  • Samverkan med skolan och vad vi kan göra annorlunda hemma vid skolfrånvaro och när skolan inte funkar
  • Vill du ha en annan twist så tveka inte att kontakta oss!

Coach

Vår Aggie Öhman är i sluttampen av sin utbildning till coach. Hon har länge arbetet med föräldrarådgivning i andra former och ännu längre med barn och unga som tänker annorlunda. Eftersom Aggie inte är riktigt klar och vi skruvar lite på upplägget erbjuder vi detta till en fantastiskt lågt pris ett tag framöver.

Fakta coachande rådgivning

Kostnad: 350 kr inkl. moms/samtal om medlem i Prestationsprinsen & vänner (150 kr/år), annars 1000 kr/samtal.
Tid: 50 minuters samtal på telefon eller video
Vem: Aggie Öhman, mer om Aggie på Linkedin
Vad: Coachning och generell rådgivning. Vi skriver generell rådgivning, eftersom det inte går att få en komplett och helt korrekt bild via mejl och telefon. Men utifrån hur Aggie uppfattar er situation kan hon ge relevanta förslag på vägar vidare.

Vi vill helst ha minst tre samtal. Vi ser att det ger mer när saker hinner landa och sen tas upp igen. Men helt OK med ett enstaka samtal.

Kontakta oss för att boka tid

Om detta låter intressant så kontakta oss så kommer vi överens om en tid.