Prestationsprinsen, berättelser. Berättelserna om Prestationsprinsen och Drottningen ger aha-upplevelser, igenkänning och i bästa fall ökad förståelse, enligt våra läsare.  Många har funnit en ny vardag tack vare Prestationsprinsen och Drottningen.

Jag älskar dessa inlägg och denna blogg. Även fast den är fiktiv så är det som om någon sätter ord på min älskade unge och vår situation. Det här kunde vara min son. När någon annan skriver om det så är det lite mer som vi finns och inte är helt onormala.

Prestationsprinsen, berättelser

Drottningen får tydlig info inför skolstarten!

Drottningen blir alldeles varm inombords. Här sitter hon med ett mejl, ett infobrev inför terminsstarten som innehåller allt hon och Prestationsprinsen behöver. Det har aldrig hänt i tidigare skolor. (man kan tipsa skolan om detta inlägg 😉

Vill inte på promenad!
Förstår inte varför!

Vi ska inte på promenad. Vi ska handla glass! Många barn och ungdomar ser det som totalt meningslöst att ta en promenad, strosa på ett museum, umgås med släkten… De vill veta varför eller förstå vad de får ut av det. Då gäller det att vi tänker till på vad vi hittar på och vad vi säger. Drottningen kommer på ett knep – att sätta mål!

Hoppsan! Drottningen fick sig en tankeställare

Många kämpar. Många av just er som läser Prestationsprinsen kämpar. Alla runt omkring vet inte hur ni kämpar. Folk säger sådant som sårar ”tur att man har friska barn och god ekonomi”. Det river i själen för många av er. Men handen på hjärtat, händer det inte att ni glömmer att det sitter tre till på bussen, i personalmatsalen, på träningspasset…

Köp boken Prestationsprinsen

I november 2020 kom vår grundare Aggie ut med boken Prestationsprinsen. Ett 40-tal berättelser om Prestationsprinsen & Drottningen. Vi har fått mycket fin respons från läsare. Läs mer om boken och kanske vill du köpa den och läsa själv.

Hitta fler berättelser på bloggen

Berättelserna om Prestationsprinsen och Drottningen har funnits på bloggen sen 2010. De har skapat igenkänning och insikt för många familjer. Här hittar du en del av dem.

 

Prestationsprinsen, berättelser. Det är vår grundare, Aggie Öhman, som är författare till berättelserna om Prestationsprinsen & Drottningen.