Våra berättelser om Prestationsprinsen och Drottningen ger aha-upplevelser, igenkänning och i bästa fall ökad förståelse, enligt våra läsare.  Många har funnit en ny vardag tack vare Prestationsprinsen och Drottningen. Här är några om vinter och sportlov.

Jag älskar dessa inlägg och denna blogg. Även fast den är fiktiv så är det som om någon sätter ord på min älskade unge och vår situation. Det här kunde vara min son. När någon annan skriver om det så är det lite mer som vi finns och inte är helt onormala.

Tips för färre semesterbråk

På grund av Covid19 så blir det hemester för de flesta på sportlovet. Men en del kanske åker till fjällen, till släktingar som haft Covid eller till sommarstugan. Inlägget handlar om alla sorters resor och även om en del exempel handlar om att resa långt är de relevanta i alla sammanhang.

Att få med barnen på sportlovsaktiviteter

Många barn och ungdomar ser det som totalt meningslöst att ta en skridskotur, åka en skidtur, ta sig upp och ner för en backe, bara gå en promenad, strosa på ett museum, umgås med släkten… De vill veta varför eller förstå vad de får ut av det.
Drottningen kommer på ett knep!

Snö förseningar och oförutsägbarhet oroar

Nu är det snö här och där. Snön ställer till det. Snökaos ställer till det. Snö, snö, snö. Halka och frusna växlar…
Vi gillar alla att morgonrutinerna flyter på. Eller hur? Som vi brukar, i samma ordning, äter samma grejer och åker oftast samma väg. Det kan låsa sig helt för prestationsprinsar när det inte är som vanligt. Se dem!

Köp boken Prestationsprinsen

I november 2020 kom vår grundare Aggie ut med boken Prestationsprinsen. Vi har fått mycket fin respons från läsare. Läs mer om boken och kanske vill du köpa den och läsa själv.

Hitta fler berättelser på bloggen

Berättelserna om Prestationsprinsen och Drottningen har funnits på bloggen sen 2010. De har skapat igenkänning och insikt för många familjer. Här hittar du en del av dem.

 

Det är vår grundare, Aggie Öhman, som är författare till berättelserna om Prestationsprinsen & Drottningen.