Ny bok om barn som tänker annorlunda

Den 4 november 2020 släpptes boken Prestationsprinsen, för alla som möter barn och unga som tänker, känner och gör annorlunda. Det är Prestationsprinsen och Drottningen, från berättelserna på bloggen, som tagit klivet från skärm till bok. Du kan läsa mer om boken här. Den är skriven av Aggie Öhman som vill få oss vuxna, som föräldrar eller i våra yrkesroller, att tänka till hur vi bemöter barn och unga.

Boken Prestationsprinsen

Boken Prestationsprinsen är utgiven av Barthelson förlag. Vill du ha kontakt med:

  •  förlaget för t.ex. recensionsexemplar, mejla info [at] barthelsonforlag.se
  • författaren, Aggie Öhman för t.ex. intervju, mejla aggie [at] prestationsprinsen.se

Köp boken Prestationsprinsen

Du kan köpa den här på sajten, men också hos t.ex. Adlibris och andra boknäthandlare.

Prestationsprinsen_ Framsida

Mer om boken

Om barn & unga som tänker annorlunda
Om boken
pexels-negative-space-177557

Pressmeddelandet

Om boken Prestationsprinsen
Läs det
Rubrik

Foton

Författaren och boken
Till foton

Skolfrånvaro och tillgänglighet

Det är fritt att använda material om skolfrånvaro och tillgänglighet från sajten, liksom fotona nedan. Ange källa och för foton även fotograf där vi angett. Om upplösningen inte är tillräcklig, hör av er till info[at]prestationsprinsen.se. Dit kan ni också höra av er om ni har frågor eller vill veta mer om skolfrånvaro och hemmasittare. Ni hittar också information och statistik, kopplat till forskning i vår rapport Skolans tomma stolar, framtagen med stöd av stiftelsen Idéer för livet.

Bloggposterna om Prestationsprinsen & Drottningen är förstås fritt fram att dela, så länge delningen länkar till bloggposten. Att kopiera, trycka eller sprida på annat sätt är inte tillåtet utan överenskommelse enligt lagen om upphovsrätt.