Råd, stöd och handledning i arbete med skolutveckling och problematisk skolfrånvaro. Vi gör det i form av vår coachande rådgivning. Upplägget är mycket flexibelt. Eftersom det ska passa dig eller er i tid och rum. Vi kan ses digitalt i hela Sverige och fysiskt i Storstockholm.

Vår coachande rådgivning är dels en blandning av traditionell handledning och coachning, där vi leder dig eller er vidare i era tankar och görande. Dels ger vi helt enkelt en del råd.

Aggie som är vår konsult i detta har trots allt arbetat med skolutveckling och problematisk frånvaro i över 10 år och har erfarenhet av lednings- och strategiskt arbete, samt verksamhetsutveckling från näringsliv och offentlig sektor i över 30 år. Du kan läsa mer om Aggie på Linkedin.  Vi tror ni vill dra nytta av det.

Råd, stöd och handledning i arbete med skolutveckling och skolfrånvaro

Några exempel på vad vi erbjuder. Men som sagt, vi är flexibla. Så om du är intresserad av vår kunskap och stöd på annat sätt så kontakta oss. Det ska vi nog lösa.

Vår coachande rådgivning erbjuds i paket av fem eller tio timmar. Den kan ske enskilt eller i grupp. Kontakta oss för offert.