Snart kommer boken Prestationsprinsen

Bok om barn och unga som tänker känner och gör annorlunda. Titta! Oj oj, nu är det full fart i bokverkstaden!

Texterna är på slutligt korr, sista handen läggs vid omslag och design. I månadsskiftet september/oktober kommer den att finnas att köpa här på sajten och i näthandeln.

Det är berättelserna om Prestationsprinsen och Drottningen som tar klivet från blogg och skärm till bok. För att vi vill nå flera och för att ni följare ska kunna sätta boken rakt i händerna på någon som behöver den!

Bok om barn och unga som tänker känner och gör annorlunda

Det är helt enkelt en bok om barn och unga som tänker känner och gör annorlunda, precis som bloggen. Våra älskade ungar som är stressade, oroliga, högbegåvade, med spring i benen, med diagnoser eller bara lite extra kluriga och energiska, eller tvärtom lugna och eftertänksamma . Det är ett 40-talet små berättelser, fiktiva, men hämtade ut verkligheten, några nya, de flesta från bloggen. De kan läsas i vilken ordning som helst.

Boken vänder sig till och vi kommer att erbjuda studiematerial till yrkesverksamma, anhöriga och till er som bara vill läsa och diskutera i allmänhet, t.ex. bokklubbar. Den ges ut av Barthelson förlag. Formgivning har Anna på Our story gjort och de fina illustrationerna är det Stella Blidhem som tecknat.

Vi kommer om någon vecka att öppna upp för att förbeställa här på prestationsprinsen.se. Vi kommer att erbjuda paketpris för er som vill köpa många till er personal eller kanske hela tjocka släkten! För våra älskade ungars skull, ja, för allas skull!

0 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *