Föreläsning om DATASPEL, GAMING OCH E-SPORT!

Föreläsning om DATASPEL, GAMING OCH E-SPORT! – Varför fastnar våra barn här? Gratis onsdag 15/2 2023 , kl. 19.00-20.30 i Nacka kyrka

Om föreläsningen

Varför en föreläsning om DATASPEL, GAMING OCH E-SPORT! Jo, för det finns mycket som är bra med dataspel och gamingvärlden, och det är en plats med en oändlig mängd lättillgängliga intressanta och engagerande utmaningar. Föreläsningen ger dig en unik möjlighet att få insikt och förståelse för datorspel och gamingkultur och hur du kan hjälpa till att möta, förstå, prata och samarbeta med ditt barn. En möjlighet att gå från konflikter till gemensamma mål.

Föreläsningen arrangeras av Nacka kommun, Rädda barnen och Nacka församling. Här kan du läsa mer om föreläsningen.

Om föreläsaren

Olof Öhman studerar till förskolelärare och spenderade mycket tid under sin uppväxt i gamingvärlden. Han har föreläst om spel och spelkultur under många år och har stor erfarenhet om spel och spels uppbyggnad. Föreläsningen baseras på egna erfarenheter och observationer, men också information och kunskap Olof har från skola, e-sport, internet personligheter och forskning.

Olof har många gånger föreläst på våra föräldrakvällar. Och även på våra kurser för yrkersverksamma. Alltid lika uppskattad. Så ta chansen nu, det här är ett ämne som de flesta av oss vuxna behöver veta och förstå mer om.

Föreläsning om DATASPEL, GAMING OCH E-SPORT!

När den sänds live görs det här.  Men mest givande är det kanske på plats i kyrkan, då kan du ställa frågor och lyfta funderingar med Olof. Och det är ju alltid roligast för föreläsaren att få möta din åhörare lajv!


Läs om vad Prestationsprinsen gör för föräldrar och anhöriga.

0 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *