4 november kommer boken Prestationsprinsen

Ny bok om barn och unga som tänker annorlunda, Prestatonsprinsen

Den 4 november kommer boken Prestationsprinsen, om barn som tänker annorlunda. Det är berättelserna från bloggen som tar klivet från skärm till bok. Prestationsprinsen är ett barn, ungdom eller ung vuxen som vill väl, vill lyckas i skolan och livet. Men som för ofta blir missförstådd av oss vuxna: oförstående lärare, stressade föräldrar, pragmatiska tjänstemän, slutkörd vård-personal och många fler.

De 40-talet små berättelserna, fiktiva, men hämtade ut verkligheten, kan ge igenkänning och aha-upplevelser. De kan läsas i vilken ordning som helst. Boken vänder sig till närstående och alla som i sitt yrke möter barn och unga som tänker känner och gör annorlunda.

Bara en månad kvar

Det är bara en månad kvar. Därför förbereder vi oss för fullt genom att uppdatera sajten, skapa inlägg till sociala medier och vår mycket förminskade bokrelease. Vi hade hoppats ställa till med något stort för i höst kommer inte bara boken om Prestationsprinsen, han fyller 10 år. Eller bloggen fyller 10 är. Men Coronan kom och vi får därför skjuta på det stora firandet

Vi hoppas att ni trogna följare gillar att få berättelserna samlade och att en bok gör det enklare för er att sprida tankarna till de som behöver och borde läsa! Vi vill gärna ha er hjälp – ge bort den, tipsa om den, gå in och ranka den på näthandlarnas sidor, varför inte tipsa chefen att köpa in den som julgåva (ger de inte fysiska saker så går det utmärkt att donera till Prestationsprinsen & vänner).

Här kan du köpa boken

Från och med den 4 november kan du köpa boken Prestationsprinsen om barn som tänker annorlunda hos näthandlarna och i en del butiker.  Du kommer också att kunna köpa boken här på sajten, framförallt om du vill köpa något av våra förmånliga paket. Paketen är för er som vill använda boken för kollegialt lärande, annan utbildning eller i bokklubben. Vi kommer också att lägga upp studie- och diskussionsmaterial.

Boken ges ut av Barthelson Förlag. Vill du läsa mer om boken hittar du det här på prestationsprinsen.se

0 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *